που ειμαι οταν ειμαι εδω;

Η φωτογραφία μου
που εισαι; | εδω.. | define εδω | in_situ ENA BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΤΟΥ.Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ-ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ.Η ΣΤΙΓΜΗ

7.12.07















here_and_nowhere

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειδα ενα ονειρο προχθες που μοιαζει πολυ με αυτο που βλεπω στην εικονα. ημουν λεει καπου που δεν μπορουσα ακριβως να προσδιορισω ουτε χρονο ουτε και ακριβως το μερος αλλα ειχα την αισθηση οτι βρισκομουν κι αλλου ταυτοχρονα. εντωμετξυ..επειδη συνηθιζω να εχω συνειδηση του τι βλεπω στον υπνο μου.. σε καποια φαση με εποιασα να αναρωτιεμαι μηπως βλεπω ταυτοχρονα 2-3 ονειρα. παραξενη αισθηση ηταν αλλα νομιζω οτι ταιριαζει καπως μ αυτο που δειχνει η φωτογραφια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η φωτογραφια μου θυμιζει το σχολειο μου..Το κτιριο εννοω..Κατω μαρμαρο που γυαλιζει και μεγαλα μακροστενα παραθυρα καλυμμενα με βαριες κουρτινες..Και η αισθηση που μου αφηνει η ιδια η φωτογραφια μοιαζει με αναμνηση,καθως ανθρωποι φαινονται να εμφανιζονται και να εξαφανιζονται απο αυτη..Τελικα μηπως η πραγματικοτητα του καθενος μας δεν ειναι αντικειμενικη αλλα προσδιοριζεται απο τις μνημες και τις εμπειριες που εχουμε?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει, λένε, μια χώρα..πολύ διαφορετική απ'τις άλλες.Είναι σύγχρονη,μικρή σε ηλικία και εμφανίζεται όταν και μόνο αν την καλέσεις σε κάποιο σημείο.
Ειναι τεράστια, πολυπληθής και αποτελείται από μεγάλους δρόμους, κανάλια και πλατείες.
Το είδος ανθρώπου που κατοικεί εκεί χρησιμοποιεί για σπίτια κάτι μικροσκοπικές θήκες σαν αυτές που έχει το πακέτο των αυγών, ενώ οι δημόσιοι χώροι βρίσκονται πάνω σε μεγάλες ευέλικτες πλατφόρμες..
Για να φτάσεις εκεί, πρέπει με τα χέρια σου να αγγίξεις μια ειδική ορθογώνια σανίδα με κλειδάκια.Αμέσως ένα απ' αυτά μετατρέπεται σε σφραγίδα και αφήνει επάνω στο χέρι σου έναν κρυφό αριθμό, μοναδικό και αποκλειστικό.
O αριθμός δηλώνει
την ύπαρξή σου στο σύστημα της χωροχρονικής σφαίρας.
Στην κυβερνοχώρα ο αέρας μυρίζει ποζιτρόνια και μπορείς παντα να επιλέξεις αν θα είναι μέρα ή νύχτα.
Στον ουρανό, αντί για αστέρια έχει γράμματα.Αρχίζεις να διαβάζεις..
b l o g s p o t ΝUMBER 109381371899 IS READY TO
ENTER..."

InfoWar TV είπε...

ωραιο το κείμενο περι κυβερνοχώρας suenix. Βλεποντας το άτομο της εικόνας(αυτός που κάθεται πιο μπροστα) να στεκεται πατώντας και τα δυο πόδια πάνω στο μαύρο κομμάτι μάρμαρο μοιάζει σαν να έχει περιοριστεί το "εδώ" του σ' αυτό το μικρό κομμάτι.

Ανώνυμος είπε...

Nice try guys..Αντε να δουμε και λιγο διαφορετικα τον μικροκοσμο μας γιατι κοντευουμε να χαθουμε στην απαθεια

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ,Η ΙΔΕΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.Μ'ΑΡΕΣΕΙ!