που ειμαι οταν ειμαι εδω;

Η φωτογραφία μου
που εισαι; | εδω.. | define εδω | in_situ ENA BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΤΟΥ.Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ-ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ.Η ΣΤΙΓΜΗ

6.12.07

ποσοι μπορουν να κατσουν σε μια καρεκλα;

Φτιαξαμε μια αφισα που ελεγε: Πεμπτη 6.12.07 ωρα 14.00 , παραλια Βολου , παιχνιδι "Ποσοι μπορουν να κατσουν σε μια καρεκλα?"

Πηραμε ενα σκαμπο, μια καμερα και τα στησαμε καπου στην παραλια.

7 σχόλια:

volvial1986 είπε...

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ.σΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΠΡΙΝ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ,ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ 40 ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΕΝΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 3...

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ...
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ...
ΠΟΥ;
ΠΟΛΛΑ ΡΩΤΑΤΕ..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
(ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ..
ΣΚΑΜΠΟ(ουσ):ΜΙΚΡΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ..)

uber είπε...

Αυτή η πανέξυπνη ομολογουμένως δράση ,θα μπορούσε να πει κανείς, μιλώντας αληγορικά, οτι δεν είναι δα και τόσο σημαντικό να υπάρχουν για 40 (ο αριθμός που χρησιμοποίησε ο προηγούμενος) άτομα 40 καρέκλες για να καθήσουν. Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι το ζήτημα ο αριθμός των καρεκλών σε αυτή τη δράση αλλά το ότι η καρέκλα είναι το απολύτως απαραίτητο στοιχείο της. Χώρις καρέκλα δεν υπάρχει αυτο που βλέπουμε. Και το ποιο επικίνδυνο στην όλη ιστορία είναι ότι όσο προχωράει η σειρά τόσο ξεχνιέται αυτή η σημαντική λεπτομέρια.
Σ.Γ.Ο.Λ. (Συγνόμι Για Οποιωδήποται Λάθως)

Unknown είπε...

Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ, ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΜΟΝΗ Η ΜΕ ΠΑΡΕΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΟΡΦΙΝΕΣ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΦΟΡΤΗΣΗ (LOADING) ΤΗΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ! UPLOADING-DOWNLOADING, ΒΑΡΎ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

πολυ εξυπνα ολα αυτα...ομως, πως μπορουμε να εντεινουμε τισ σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων τι στιγμη που αν εγω που καθομαι στην καρεκλα θελω να μιλησω στην κοπελα που καθεται μπροστα?ενας πανεξυπνος τροπος για οικονομια στις καρεκλες αλλα δε βοηθα στην ανθρωπινη επικοινωνια,κατι που οι πολλες καρεκλες ενισχυουν...

Ανώνυμος είπε...

eimai to mono atomo pou den vrisko toso eksipno to video? parepimptontos oi anthropoi den kathontai sthn karekla alla sta xeria tou piso, i karekla einai axristi kai giati prepei na doume to kathisma tris fores, nomizo pos mia einai ftanei kai perisseuei

Ανώνυμος είπε...

Το σιγουρο είναι πως ολοι αυτοι στις "μουσικές καρέκλες"στα παρτυ πάντα θα κερδίζουν..

myspottings crew είπε...

ποσοι ήταν τελικά??χαχα,πολύ καλό,τι τα θέλς τελικα τα επιπλα σπίτι?κρατάω μια καρέκλα και καθόμαστε ολοι ''αγαπημένοι''.


''το χέρι σου είναι αυτο που νιωθω, η' ''χάρηκες'' που με είδες?''